Convenció General Grup Novolux Internacional

Convenció Grupo Novolux

Els dies 5 i 6 d’abril, va tenir lloc a Barcelona la Convenció General de Grup Novolux, que abasta marques tan reconegudes en el sector de la il · luminació com Cristher, DOPO i VENEZINA. El nou Director General Àlex Morales, va tenir l’oportunitat de presentar-se davant tota la xarxa comercial, així com exposar el Projecte 2011/2014 i Pla d’Acció de l’empresa.

També es va donar a conèixer Ramon Puig, recentment nomenat director DAF.

A més, vam poder comptar amb la presència de Ricardo Pomatta, Director Tècnic de ANFALUM, el qual va presentar la reglamentació en el sector de l’enllumenat, solucions per a l’eficiència energètica i l’emergència de la il · luminació Led, entre d’altres temes.

Durant les dues jornades que va durar la convenció, es va prestar especial atenció al projecte comercial per als propers anys, emmarcat en la situació actual que viu el sector. Els diferents departaments de Grup Novolux, van tenir l’ocasió d’exposar les seves principals eines de treball.

Amb aquesta convenció, Grup Novolux vol iniciar una nova etapa on l’objectiu principal és construir un sòlid equip que tingui una clara orientació al client, i tingui com a missió continuar oferint el millor servei del sector, el seu principal avantatge competitiu.

Responder

SIS GRUP GIRONA 1993 – Palafrugell

C/Industria, 39-32
Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell
Tel. 972 300 584
adminpalafrugell@comercialsis.com

SIS GRUP GIRONA 1993 – Palamós

Joan Rovira i Bastons, 19
Pol. Ind. St. Joan de Palamós
17230 Palamós
Tel. 972 317243 / 972 319537
adminpalamos@comercialsis.com

SIS GRUP GIRONA 1993 – Montgrí

Pol. Ind. Depal, nau 19
17140 Ullà
Tel. 972 755101
adminmontgri@comercialsis.com

 

  • 117622Total visitors: