Electrolux Inspiration rep el premi iF Design Awards

InspirationiF-300x222

El guanyador de l’or: la gamma Compact Electrolux Inspiration Rentaplats. Enguany, el iF Design Awards va atreure 4.352 entrades per 1.920 participants de 51 països. Els premis es divideixen en tres categories: el premi iF product design, el premi iF de disseny de comunicació i el premi iF de disseny d’envasos. Només 75 productes van rebre el premi d’or iF.

La gamma Electrolux Inspiration rentavaixelles compacte ha guanyat un prestigiós premi iF d’Or 2013 en la categoria de Disseny de Producte pel seu disseny d’alta qualitat i combinació de colors atractius. En la seva declaració, el jurat del premi iF afirmava: «Aquest és un producte compacte per als que viuen sols i per a petits apartaments. És una solució molt reeixit en aquesta categoria.

El seu llenguatge de disseny transmet un treball de qualitat i sobre de que la combinació de colors és molt atractiva «,» El seu disseny distintiu i modern, les línies netes i colors arquitectònics, – blanc brillant, negre o vermell – material únic i característic mànec li dóna un aspecte icònic que cap en qualsevol cuina d’alta qualitat. »

La intuïtiva interfície d’usuari és perfectament LED ocult, però és fàcil d’usar i s’adapta a les necessitats dels consumidors per al rentat ràpid i fàcil. Tot i que es tracta d’un disseny compacte, encara ofereix sis ajustaments complets amb un programa automàtic intel · ligent que li dóna als usuaris accés a la configuració d’eficiència amb el toc d’un botó.

«Estic molt orgullós d’aquest premi de disseny, ja que és un objectiu important per a l’empresa i per a Electrolux Design Group», diu Samuele Meda, Gerent Superior de Disseny de la marca Electrolux.

«Aquest és un molt bon exemple del que podem aconseguir quan combinem la nostra experiència dels dissenyadors industrials, caps de projecte, dissenyadors de colors i materials, usabilitat i experts en ergonomia, dissenyadors gràfics, dissenyadors de superfície, enginyers d’estudi i dissenyadors d’experiència d’usuari, juntament amb una bona col · laboració amb l’R + D i la línia de productes «.

La cerimònia de lliurament va tenir lloc el 22 de febrer a Munic, Alemanya. De les 4.352 entrades de 51countries, 1.410 van rebre un premi iF i d’aquests 1.410 només 75 van ser honrats amb el premi iF d’or. En total, vint-productes de la Gamma Electrolux inspiració Range, AEG Neue Kollektion i Zanussi Quadro han rebut premis iF de disseny per al 2013.

Tots 2013 iF Design premiats es mostraran en l’exposició iF en l’exhibició de la fira CeBIT a Hannover, del 5 al 9 de març de 2013 i, a partir de juliol de 2013, que es presentarà en HafenCity d’Hamburg.

1 comentario
  1. Todos 2013 iF Design premiados se mostrarán en la exposición iF en la exhibición de la feria CeBIT en Hannover, del 5 al 9 de marzo de 2013 y, a partir de julio de 2013, que se presentará en HafenCity de Hamburgo.

Responder

SIS GRUP GIRONA 1993 – Palafrugell

C/Industria, 39-32
Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell
Tel. 972 300 584
adminpalafrugell@comercialsis.com

SIS GRUP GIRONA 1993 – Palamós

Joan Rovira i Bastons, 19
Pol. Ind. St. Joan de Palamós
17230 Palamós
Tel. 972 317243 / 972 319537
adminpalamos@comercialsis.com

SIS GRUP GIRONA 1993 – Montgrí

Pol. Ind. Depal, nau 19
17140 Ullà
Tel. 972 755101
adminmontgri@comercialsis.com

 

  • 144765Total visitors: