Comercial SiS entra a Nou Grup (associació de majoristes de material eléctric)

logo nou grupEns plau molt anunciar que a partir d’aquest 1 d’Agost Comercial SiS ha entrat a Nou Grup que és la Agrupació de majoristes de material elèctric més important a l’estat Espanyol.

Comercial SiS sempre esta treballant pels nostres clients, formar part d’aquesta agrupació implica entrar en un grup de compra molt potent i important, aixó ens permetrà si es possible oferir als nostres clients el millor servei, les millors garanties i preus competitius.

Nou Grup es una agrupació de majoristes que funciona como una central de compres, creada fa 26 años, como a consecuencia de les inquietudes de un grupo de magatzems catalans de material eléctrico.

Durant els quatre anys següents a la seva fundació, Nou Grup va experimentar un rápid creixement per tota Catalunya. Al 1990 es va expandir a tot el territori nacional i, desde llavors, no ha parat d’incrementar tant el seu nombre d’associats com el seu volum de facturació. Avui en dia representa a 48 empreses amb més de 100 punts de venta repartits per tota la geografia espanyola.

Nou Grup es, per tant, un grup de compres integrat per magatzems d’ámbit local, amb un volum de facturació que oscil·la entre el 1.500.000 € – 15.000.000 €.

L’ aventatge competiu dels magatzems associats està en la gran flexibilitat i adaptació permanent a las necessitats del cliente final, aspecte que mai podrà oferir un magatzem de grans dimensions. A més a més, la Comisió de Compres de Nou Grup negocia anualment les condicions amb cada un dels proveïdors, amb l’objetiu de permetre a tots els magatzems associats una óptima gestió d’ stocs, amb el consecuent benefici financer, garantint en tot moment la qualitat i rapidesa de la distribució i entrega de tots els productes. Tot aixó permet als magatzems associats comptar amb el recolzament, fortalesa i solidesa de Nou Grup, un dels líders més destacats del sector de material eléctric.

Responder

SIS GRUP GIRONA 1993 – Palafrugell

C/Industria, 39-32
Pol. Ind. Les Brugueres
17200 Palafrugell
Tel. 972 300 584
adminpalafrugell@comercialsis.com

SIS GRUP GIRONA 1993 – Palamós

Joan Rovira i Bastons, 19
Pol. Ind. St. Joan de Palamós
17230 Palamós
Tel. 972 317243 / 972 319537
adminpalamos@comercialsis.com

SIS GRUP GIRONA 1993 – Montgrí

Pol. Ind. Depal, nau 19
17140 Ullà
Tel. 972 755101
adminmontgri@comercialsis.com

 

  • 117622Total visitors: