Comercial SiS, soci de Nou Grup, obre una nova delegació a Girona

L’empresa ja compte amb dos punts de venda, a Palamós i Ullà.
Comercial SiS Grup, empresa integrada a Nou Grup, va inaugurar el passat 31 de març les noves instal·lacions de Comercial SiS Palafrugell, un nou punt de venda que s’uneix als altres dos centres que té aquesta firma a la comarca  del Baix Empordà, a Palamós i Ullà.
Amb aquest nou  punt de venda de Palafrugell l’empresa ja compte amb una superfície total de 3.000 metres quadrats de magatzem, el que permet disposar d’un extens stock de primeres marques, gracies en bona part a la pertinença a Nou Grup, una de les agrupacions de més rellevància en el sector de la distribució de material elèctric.

Comercial SiS Grup acumula una dilatada experiència en el mercat de més de 20 anys, ja que el seu primer punt de venda, Comercial SiS Palamós, inicià la seva trajectòria el 1993. Deu anys més tard varen posar en marxa la delegació Comercial SiS Montgrí (al municipi de Ullà) i ara el tercer centre a Palafrugell.
L’empresa destaca pel seu compromís i la professionalitat de la seva plantilla en aquests anys, i agraeix també a clients, proveïdors i col·laboradors el seu suport diari.

SIS_Grup_Palafrugell_Nou_Grup_2

Responder

SIS GRUP GIRONA 1993 – Palamós

Joan Rovira i Bastons, nau 42
Pol. Ind. St. Joan de Palamós
17230 Palamós
Tel. 972 317243 / 972 319537
adminpalamos@comercialsis.com

SIS GRUP GIRONA 1993 – Montgrí

Pol. Ind. Depal, nau 19
17140 Ullà
Tel. 972 755101
adminpalamos@comercialsis.com

 

  • 146581Total visitors: